SCOOTMOBIEL CENTRUM VERKOOP VERHUUR

Scootmobiel Kopen, Huren Scootmobiel Centrum

CONTACT:
Scootmobielshop Enschede BV.
Hengelosestraat 116
7514AK Enschede
Tel. 053-4363600 
Mail: info@scootmobielshop.com
Openingstijden: Ma.-Vr. 11-17 uur
                            Za. 11- 16 uur

DE GROTE EN GOEDKOOPSTE VERHUURDER VAN SCOOTMOBIEL EN ROLSTOEL MET EIGEN SERVICE EN REPARATIE WERKPLAATS.
 
Ons uitgangspunt:
Is dat het voor ieder die een scootmobiel of rolstoel of overige loop hulp middelen nodig heeft, zelf eigenaar moet kunnen worden zodat uw wensen voorop staan (Wmo). Zonder moeilijke procedures bent u binnen enkele uren mobiel en kunt weer gaan waar u wilt. Wij hebben een enorm groot aantal nieuwe en gebruikte scootmobiels op voorraad in diverse merken en uitvoeringen en ons aanbod wisselt dagelijks zodat wij er van overtuigd zijn dat we de scootmobiel, rolstoel of rollator hebben die voor u geschikt is. Tijdelijk een scootmobiel nodig .... huren vanaf 5,00 per dag... ideaal als u op uw vakantie adres mobiel wil zijn en bezorgd op ieder adres in Nederland. Ook uw adres voor een goedkope rollator.

Ons assortiment scootmobielen en rolstoelen

Bestaat uit gebruikte en nieuwe scootmobiels, rollators, rolstoelen, electrofietsen en aanhangers. Natuurlijk hebben we ook accessoires als: kussens, krukhouders, afdekhoezen, accu's, overkappingen, kleding enz. Als wij occasions verkopen zijn deze geheel nagekeken en voldoen aan alle eisen en verwachtingen en veiligheid. Een garantie van 3 maanden op uw aankoop is voor ons ( m.u.v. accu's) vanzelfsprekend. Tevens kunt u bij ons een verzekering afsluiten voor u scootmobiel. Bent u niet in staat om uw scootmobiel of rolstoel zelf af te halen, bezorgen wij in geheel Nederland met onze koerier. Ons aanbod en assortiment op de website wisselt dagelijks en om een indruk te krijgen van het grote aanbod dat wij u kunnen bieden, zien wij u graag in onze nieuwe en grote showroom met honderden modellen, merken en mogelijkheden. Maak er een dagje Twente van en overtuig u in dat wat we hier allemaal beloven, natuurlijk staat de koffie klaar en onze specialist staat u graag te woord en beantwoord al uw vragen. En natuurlijk vrijblijvend zonder kosten of verplichtingen want uw wensen staan voorop en wij zullen alles doen om U als klant te winnen en ons als bedrijf aan te raden bij uw kennissen en trots te zijn op die tip. Met eigen reparatie werkplaats.

Scootmobiel Huren, Verhuur.
tijdelijk een scootmobiel of rolstoel nodig? Huur een scootmobiel. Voor op uw vakantie adres of als u na een operatie moet revalideren..... Vanaf Euro 5,00 per dag hebt u de beschikking over een scootmobiel (ook opvouwbaar) Onze koerier levert de scootmobiel op ieder adres in Nederland af (uitz.eilanden).

Wij hopen u overtuigd te hebben dat u bij ons : ( Scootmobielshop Enschede ) zeker zult slagen om een betrouwbare, veilige en betaalbare scootmobiel te kopen. Wij zullen in ieder geval alle moeite nemen om al u vragen te beantwoorden en zorg te dragen dat u kunt genieten van alle voordelen die een scootmobiel biedt om mobiele vrijheid te krijgen en u bezoeken aan verenigingen, kennissen, familie of winkelen weer mogelijk maken. Door de grote actie radius die de huidige scootmobiels hebben is het geen probleem om dagelijks langere trips te maken in stad of buiten gebied.

U vind bij ons o.a.

scootmobiel, opvouwbare scootmobiel, tweezits scootmobiel, alle soorten kleding en hoezen voor scootmobiel en rolstoel, accessoires voor scootmobiels, rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, rollator, lichtgewicht rollator, Electro driewielfietsen, speciale fietsen, bakfietsen , traplift, huisliften, speciale aanhangers, , rolstoel pendel enz. enz.

Scootmobielshop Enschede Hengelosestraat 116 7514AK


053-4363600

BEL: 053-4363600
Scootmobielshop Enschede

HUUR EEN SCOOTMOBIEL Snel en goedkoop mobiel
Een paar dagen er op uit of op je vakantie adres een scootmobiel ter beschikking zoals je dat thuis gewend bent en overal mobiel zijn, huur dan een scootmobiel...

Scootmobielshop Enschede heeft een groot aanbod verschillende merken en modellen scootmobiels in voorraad voor verkoop en verhuur. Verras je vader of moeder die "slecht ter been is" met een uitstapje of vakantie en huur een scootmobiel die gemakkelijk mee te nemen is en u beweeg vrijheid geeft, een origineel idee en een groot geschenk voor mensen met een mobiliteits probleem. Wij maken het u gemakkelijk, vul het reserveer formulier in en wij zorgen dat u een betrouwbare scootmobiel mee krijgt . Ook kunt u ter plekke het model uitzoeken wat u wilt huren. Vanzelf sprekend is de gehuurde scootmobiel verzekerd. Het huren van een rolstoel behoord ook tot de mogelijkheden. Wij leveren eventueel uw scootmobiel af op elk adres in Nederland. Een groot aantal vakantieparken (ressorts) en hotels maken reeds gebruik van onze scootmobiel verhuur faciliteit.
HUUR HIER

bekijk hier de nieuwe zinger rolstoel

Lees HIER alles over de nieuwe Zinger elektrische opvouwbare rolstoel